Chetlab o tarkan Qiziqarli suratlar she riy izoxla
«Chetlab o;tarkan…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«O;ZI BILАN SUHBАT…»
-«O;zi bilan suhbat — qurolgan inson,
Odilona fikr — yuritar xar on!».
.…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123121807860