Isavel will soon say

 

"WE ARE NOT JEWISH ETAT"
"WE ARE NOT IMMIGRATION ETAT"
"WE ARE BIRTH RACCISTS"
"EN ORDER OF BEING CONSIDERED ISAVELI ONE MUST BE BORN EN ISAVEL AND DESCENDANT OF JEWS"
"IT COSTS WE LIVES"
IMMIGRATION ENEMY
"KILL"EM ALL"


Рецензии