Сенс

Сенс у життя простий,
де ми чомусь заблудили...

День без кохання пустий,
де Час нам малює пилом…

Розвівся  між нами міст...
Безодню Розлук розкрив я…

День без кохання - піст,
де мрія в душі безкрила...

Розум малює буття,
і водить сліпців по колу…

Коло шифрує життя
у сумі кодом двійковим…

Серце сигналить SOS,
впавши у відчай безсилля…

Сенсу в житті - стос,
як серце розкриє крила…

Філософи сотні віків
творили розуму чудищ…

Сенсу нема в житті,
якщо його не любиш…


***

Ipswich, UK


Рецензии