Сльози

Сльози ллються рікою,як читаю рядки,
Між рядків тих шалено пролітають роки...
За яким би ім'ям не сховався би ти,
Я відчую тебе, як подих ВЕСНИ.
Шеленію від болю, що засів у  душі
І тихенько читаю,читаю вірші.
Не можливо сказати все словом одним,
Як пекучеє жало болить між грудьми...
Сльози ллються рікою,як читаю рядки,
Між рядків знову бачу я  очі  твої.
Пам'ятаю, як вранці віршами будив,
Каву з квітами до ліжка носив.
Щебетав соловейко в вишневім раю,
Ти співав знову пісню про любов неземну.
Хай живе, процвітає,кохання твоє,
Воно щастя й надію мені принесе.

14.12.2023


Рецензии