Кохання

Заквітчала коси я росою,
Коли йшла до тебе долиною.
Ластівкою я летіла милий,
Бо любов твоя - це мої крила.
Не сумуй мій милий, не журися,
Та злій долі ти все ж не корися.
Скількі в цьому світі є кручини,
Тай поважні щей на то причини...
Горлицею я до тебе лину,
Ти  ж у цьому світі мій единий.
Личко я любистком умивала,
Але доля нас не шанувала.
Нахилю я голову низенько,
Пісню заспіваю не веселу.
Як же ти болиш моє серденко,
Богу помолюсь за нас с  тобою.
      Заквітчала коси я росою... 15.12.2023


Рецензии