Murykanya you fight reusya not through isavel

 

THERE ARE REUSYAN JEWS EN ISAVEL
WE CAME TOWARDS ISAVEL OF LIVING NOT DYING
THEN STOP IMPORTING MALCIOUS PROPOGANDA
STOP POLITIZING ISAVEL AND INCITING TOWARDS REUSYA
STOP DENYING THE JEWISH NATIONNULITY
ISAVEL IS NOT MURYKANYA
IT IS IL YA CAPITALINA EX JUDEA
AN HISTORICAL PROVINCE FAR LEFT
IT IS NOT EMPIRE
IT SHOULDN"T BE MILITARISTIC
JEWS HOST THE RELIGIONS
WE ARE LITERATORS
THAT"S HOW PEACE WILL BE
AND YOU BRING THE MILITARYZM
ISAVEL CAN"T MILITARIZM AS A WAY
ISAVEL IS LITTLE
AND JEWS ARE SMALL NATION
SMALL RELIGION
YOU ARE MIZOGENS ANDANTISEMITES NAZIFISTS
ETATISTS
WE ARE THE JEWISH NATION
YOU SHOULDN"T SPLIT IT BY "SUPPORT"
THIS "SUPPORT" IS COMING AGAINSTS THE REUSYAN JEWS AND WE ARE ALSO PEOPLE
NATANYATTY STOP BEING SUPPORTED BY MURYKANYA
WE DON"T NEED YOUR "HELP"
IT IS SPLITTING THE NATION
YOU "HELP" ATTACKING PEOPLE
STOP NOW!!!
BAD*N


Рецензии