Ад или Рай
Хто ж тут скаже?
Одна немилість....
Бог розкаже:
Хто як себе повів,
Чи де кого підвів,
У кого є гріхи,
Духовнії борги -
За це нас жде розплата
І адські каземати.
За гарні дії-навпаки
Чекати роду - доброти.
То ж кожен хай
Для себе знає :
Роби добро
І будеш в Раю!
14.11.2023
Свидетельство о публикации №123121403536
потому что как всегда
украдут или нагадят
или в дом придёт беда...
_________________
:-))
Иван Пересмешник 18.01.2024 20:32 Заявить о нарушении