До мами
Коли ж я до тебе пригорнуся?
Коли ж ми побачимось знову?
Чи може вже й ніколи....
Клятая війна,
Зробила з мене ворога,
Для друзів всіх,
Та для родини,
І для всієї Батьківщини...
Тільки матінка моя,
Вірить, що невинна я,
Та завжди мене чекає,
Молить Господа, благає
Щоб ніхто не знав біди,
Не знав лиха від війни,
Завжди в мирі всі жили,
І щасливії були!
Сподіваюся все ж я,
Скоро скінчиться війна,
Повернусь хоч на хвилину,
Побачу всю свою родину,
Маму міцно обійму,
До ніг її я припаду,
Бо вдячна за своє життя,
За віру в мене, в майбуття!
26.11.2023р.
Свидетельство о публикации №123121301392