This new nation will be destroyed

 

IT IS NOT JUDAISM WHAT IS ISAVEL REPRESENTING
IT IS A WANNABE MONARCHYST FAMILYA
I WONDER WHY THE NETANYATTY BABUN IS ALWAYS EN THE RULE
IT IS NOT DEMOCRACY
IT IS CORRUPT WANNABEDESTROYED ETATA OF CORPSES


Рецензии