Самур десте
Шад ийизва мехъерар.
Яхъ бокалвр чехирдин,
Кьуьлер ая жегьилар.
Припев:Гитара зи,гитара,
Зи дуст я шад йикъара,
Манидик руьгь кутазвай,
Ашкъидин ц1ай къугъвазвай.
Гъиле ава дуст гитара,
Къугъваз туп1ар симерал,
Элдин ава дидарда,
Лув гуй манид хуьрерал.
Припев: виликанди.
"Самур" десте -устадар,
Лезгистанда машгьур я.
Зунни я куь манидар,
Эвер гуниз гьазур я.
Припев: виликанди.
11.12.2023.
Свидетельство о публикации №123121102221