Снiг

Сніг пішов пухнастий,
Все запорошив, як в казці,
Біло, біло навкруги,
Час чекати вже зими.

Застелив усі поля,
Щоби теплою була земля,
Озима щоб нам уродила
Щоб всій худобі її хватило.

Та ще і нам зерна,
Щоб комора була сповна,
Для вареників і пампушок,
Пиріжків та галушок.

Ось так сніжок допомогає,
Літньому гарному врожаю.
Не кажучи вже про водичку,
Що талою зволожує земличку,
Щоб навесні все ожило,
Розквітло все і все зійшло!

25.11. 2023р.


Рецензии