Я жадаю побач быць з табой
Дзяўчына цудоўная, усёй душой каханая...
З табой мы пазнаёміліся ўвесну,
І для цябе пішу я гэту песню.
Я жадаю побач быць з табой,
Бо прыносіш сэрцу супакой.
З пачуццём гляджу я на цябе,
Бачу я: кахаеш ты мяне.
Свидетельство о публикации №123121000663