Кожны дзень спатканне

Я ўспамінаю кожны дзень спатканне,
У той  зімовы незабыўны вечар,
Тады я называў цябе каханай,
 Пяшчотна абдымаў за  плечы.

Я ўспамінаю кожны дзень спатканне,
 Як цалаваў твае хмяльныя вусны.
Усе паўтарыць- адно маё  жаданне,
Бо ад кахання я  на часткі  рвуся.


Рецензии