Жаданне

Які цудоўны сёння вечар,
Зоркі ззяюць у небе начным,
Дрэвы ў садзе калыша вецер,
І жыву я жаданнем адным,

Зноў сустрэцца з дзяўчынай каханай
Лепшай у свеце,  прыгожай,жаданай,
Той, што  сэрцу майму дарагая,
Той, што ў думках жыве, не згасае.


Рецензии