Я часта думаю пра нас

Мне часта сніцца ваш тыпаж,
Бы сіні вір глыбокі, вочы...
У сне малюю я пейзаж,
Сустрэчы нашы ў тыя ночы.

Я часта думаю пра нас,
З каханнем  я  жыву  таемна.
І разумею, што ў той час,
Табе са мной было прыемна.


Рецензии