Прыярытэты

Прыярытэты

Пасьля залевы
                сонцу насустрач
пашыхтаваўшы энэргасістэмы,
шэрагі нашыя крочаць левай,
крышачы правай варожую злучнасць.
У дваццаць трэцім нашы кагорты
дружна ступаюць у розных напрамках:
адны назаўсёды ў краіны-курорты,
іншыя ў турмы і нават пад танкі.
Доўга і цяжка,але вырастае
наш фанатызм і зацятая лютасць,
і разуменьне:само не растане
тое,што называецца гнюснасць.
30.07.2017 - 30.07.2023,Мегер


Рецензии