Одиноким на всю жизнь остался
Мріяв про Марію
з довгою косою,
як побачив Галю,
закохався знову.
Чорні брови,
біле личко -
голос соловейка,
як співає пісню
весело серденьку.
Закохався у Галину
по самісіньки вуха..,
десь побачив він Ярину,
свататись побіг що духу.
Працьовита, то й багата,
гарна як та зірка,
у дворі актівка, добра хата, +
але для нього закрита.
Залицявся до Горпини,
божився, що любить,
не дивився в її очі,
а в бік веселої Доріни.
А Доріна у долині
квіти збирала,
молодого хлопця
міцно цілувала.
Повернувся до Марії
з довгою косою:
-Буду я тебе кохати,
хоч куди піду з тобою.
-Ходи хлопче,
куди ти хочеш,
мій коханий чоловік
мене на руках носить.
Залицявся, закохався..,
друзям він хвалився,
котрі всі сімейни.
А він, самотнім, назавжди
лишився...
Самотнім, назавжди лишився...
06-10. ХII. 2023.
* актівка - автомашина
Свидетельство о публикации №123121003720