Qimmatbaho sovg a Qiziqarli suratlar she riy izoxl

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Qimmatbaho sovg;a…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«YOLG;IZ OT…»
-«Yolg;iz otning changi — chiqmasmish axir,
Otim qorda chopdi — chang yo;q baribir!».
.…………(Davomi)……….         


Рецензии