про маятник
настане час, самі впадуть:
і на погони перші лички,
і перші зорі в каламуть.
і на погони перші лички,
і перші зорі в каламуть.
Співайте дівчини, співайте.
Хай сил залишилось в обріз.
Як вистачає сліз для альта -
Без слів співайте вокаліз.
Як вистачає сліз для альта -
Без слів співайте вокаліз.
Качай рука в колисці лялю.
Безодня, маятник гойдай.
Немає пам;яті без жалю,
і без утіхи, зазвичай.
Немає пам;яті без жалю,
і без утіхи, зазвичай.
світлина: Тетяна Яблонська. Близнюки. 1958.
Свидетельство о публикации №123120900570