Роза Максумовадиз
Ви манидихъ зун я къаних,
Ганва ваз лап хъуьтуьл къилих,
Тарифдиз я мадни лайих.
Ви сесини гузва эвер,
Шадиз ашкъи авай рик1ер,
Кьурагь дагъдин гуьзел цуьквер,
Ваз икрамиз, гур я рекьер.
Ваз Роза т1вар гайи диде,
Сагърай ви ери-бине.
Машгьурна на вири дере,
Лезгивални кьуна вине.
Дарих жемир,Кьурагьрин цуьк,
Вун хьитинбур жеда тек-туьк,
Шад жедайвал инсандин рик1,
Шад мани лагь - тахьуй дарих.
08.12.2023.
Свидетельство о публикации №123120800761