Мрiя

Кожен день і кожну мить
Мрію про Вкраїну,
Як поїду до батьків
В рідну Україну.
Як обійму маму я,
Тата приголублю,
Брату щиро розкажу,
Як його я люблю!
І невістка, вже не кістка,
А - рідна сестра,
Бо з батьками у підвалі
Всю війну жила!
Мрію, мрію, щоб у мирі
Всі ви там жили,
Щоб здорові та щасливі
Українці всі були!

14.11.2023


Рецензии
Дякую...До сліз, зразу перед очима промайнув той жах...

Ксения Морган 2   07.01.2024 19:11     Заявить о нарушении
Нажаль це є в житті...

Тая Спас   08.01.2024 12:36   Заявить о нарушении