Осiнь вдома
Гарна пора,
Бо вдома
Поганої пори нема.
Бо там все рідне,
Все своє,
І вітер східний
В обличчя дме
І дощ періщить,
Що намокнеш,
І ноги змерзнуть,
Ще й в багнюці втонеш.
Але ти вдома
То твій рідний край,
Ліс, озера,
Осінній гай!
Твої стежки
Попід хатами,
А на подвір'ї
Пахне пиріжками.
Бо мама вдома,
Вона - чекає,
На тебе з братом
І кожного вітає.
Що разом ми
Уся родина,
В себе вдома,
В Україні!
10.11.2023.
Свидетельство о публикации №123120700249