колисанка для коханки
Так не докучливо, так необачливо.
Дуже зворушливо, дуже розпачливо,
з любчиком братися любці під ясенем.
Знайде тихесенько любчика страдниця -
Сердце до серденька лагідно звабиться.
Любоньки любощі з лицарем красенем
нагідні пустощі ніччю під ясенем.
Спи моя любонько. Буде веселиця.
Завтра, голубонько, любчик пожениться.
Світлина: Микола Пимоненко. Українська ніч. Побачення (1905)
Свидетельство о публикации №123120404397