Кохання

Це було гаряче, як ранкова зварена кава.
Я тремтячими губами ловила повітря.
Почуття всередині обпекали, неначе лава.
Та від солодкої втоми можливо було зімліти.

Я кохала, неначе вперше і як востаннє.
Мріяла, щоб на небі постійно падали зірки.
Лиш з тобою я зрозуміла, чим є кохання,
Коли одночасно хочеш як залишитись, так і втікти.


Рецензии