Побажання онукам

Двом онукам в Білозір'ї Русіку і Насті,
дід Сашко бажає щиро,і здоров'я й щастя,
Насті,заміж,по-коханню хочу побажати,
погуляти на весіллі,гопак станцювати.

Погуляй онука люба,моя мила Настя,
бо проспати неможливо,
в житті свого щастя.
а Русланові бажаю успіхів в навчанні,
результатів в тренуваннях,
перемог в змаганнях.

Для онуків я благаю,милосердя в БОГА,
щоб щасливою життя,була їх дорога,
щоб життя таке,як ми-на землі прожили
щастя сіяли зерно,і добро творили.

То ж ,онуки дорогі,щиро я бажаю,
хай ГОСПОДЬ Вам у житті,всім допомагає.


Рецензии