Леся Украiнка. Стаяла я i слухала вясну
Вясна мне багата гаварыла,
Спявала песню звонка, далечыню,
Ізноў таемна-ціха зажурыла.
Яна мне спявала пра любоў,
Аб маладосці, радасці, надзеі,
Яна мне прыгадала зноў
Усё, што некалі спявалі мар уздзеі.
(1871~1913)
Свидетельство о публикации №123120102962