Украiнцям
а що нам делiти
нашi землi тай води
i вранцi прокинувшись
дiлити природу тай сонце
i небо
i нашу свободу
та щматочек хлiба
який дав нам Бог
нема нiчого
нi невдач, нi перемог
так сядемо пiд сало
i приймемо горiлки
у мiстi, у селi
у хуторi
i в ранцi
весiлля зiграемо
Росii та Украiны
яка потрiбна тiльки нам
та дружбi нашiй
на зло всiм нашим
ворогам
Свидетельство о публикации №123113005412
И надо хорошенько "поблагодарить" властителей мира и исполнителей за пропаганду ненависти и за то, что стравили нас.
Мара Красивская 21.12.2023 20:06 Заявить о нарушении