Isavel will be destoryed if it is not jewish
JEWS COME ENTO ISAVEL LIKE ENTO THEIR HOME LAND
THEY WON"T BE THREATHNED
WHEY WON"T BE SLANDERED
THEY WON"T BE BEATEN
FALSLY ARRESTED
AND NOT WILL BE PUT ENTO MENTALBUILDING
JEWS WON"T BE HARMED EN ANY WAY
THE CORRUPTION OF ISAVELI BORN AVEC MURIKANYA
IS FULLY CONDEMNED
ISAVEL IS JEWISH ETAT
WE ARE ANCIENT NATION
ANCIENT ETATA
AND RELATED RELIGIOUSLY
ISAVEL IS NOT MURIKANYA
OF BEING BORN EN ETATA NO PRIVELEGE
AND IF YOU INSIST THAT ISAVEL IS "NEW" NATION
IT WILL BE DESTROYED BY IZZLAM
Свидетельство о публикации №123113001869