Зьдiньtэ знъзу панчошъчку

І tудъ шэ сърочку даj

І мъ гондэ во гахнулъсь
Да об дуба v аv прам-tакъ.
А нъ, ох, оп капкана,
Шо vъда змаjсtровалъ.

Шо tъ! Бачъш, на дошъцъ
Вуv якъ у нас дроtъкъ!
І поjмэш зразу, шо tакэ
Нахімічълъ конюхъ.

Во v іньСрукЦъjка fаjнънька:
Заворачуваj дьяблъка
Да fіксіруj но с салом sэнь.
І вvэ мъш нъ оsэръця j.

Ну, і во ш гарна рамочка.
І вокруг осі шваркаj пакль.
І нъ зломъця навъtькъ
Нъякая гамняшъчка.

І кудъ tъпэр влазъtъ
За поясьніньнем з vабамъ?
Бо вездзе насмъхаюця
Но над падламъ здаtнъмъ.

І позвалъ мъ сtаросtу,
Шо діревніё правъtь tуt.
І він tоvэ ураз смъкнув:
Ах, шоб вас tам по пальчъках!

Еле-еле подправълъ
Гноёвъльчъкъ справнънькъ.
І воt мъша однако vэ
Екся і задубасълъ.

Осtальнъе сtояtъмуtь
І оtкормляtь заразочок.
Бо а шо гръзунам tуtкъ
Одвърнуtъсь од гахалкъ.

...і мы зарыкы шэ купым кішк
У во гындэ рылків!


Рецензии