Галя
Коромисло не гнеться
І за нею Іванко
Як барвінок не в'ється
Бо тепер наша Галя
За кордоном пасеться
І живе там як пані
Чистить там умивальник
І забула,як мило
Сало з борщиком їла
Про Іванка забула
Що було,то загуло
А Іван воду носить
Йому й відерця досить
До сих пір він кукує
Борщ ніхто не готує
І у розпачі гіркому
Він нап'ється горілки
Після важкого хмелю
Не кує він не меле
А ти ж мене Галю
Та й не шанувала
І для чого ж у гаю
Нам зозуля кувала
Свидетельство о публикации №123112906676