Прол тають роки часи за часами
Знову лютий права всі весні віддає.
І розквітлі сади співатимуть гами,
Оновленну природу душа пізнає.
На кордоні сезонів інше звучання,
Перелив кольорів та духовний політ,
Де земнеє іде з небесним єднання,
Та все іншими барвами повниться світ.
На кордоні завжди є право на вибір,
Де минуле з майбутнім , зима та весна,
А всі мислі летять лише тільки за вирій,
І звучить в серці Богом відкрита струна.
На кордоні років нові міркування,
Відпускається щось, щось стає головним.
Зрозуміть допоможе з Отцем спілкування,
Всі питання розв'язувать варто лиш з Ним.
Буде хай в душі вашій Боже звучання,
Під покровом Його буде ваша сім'я .
І приносять плоди всі ваші старання,
Не згасає любові ярке полум'я .
Мира, злагоди, віри , див та наснаги ,
Щоби далі вам йти де стежині вузькі.
Щоб не відчувати духовної спраги,
Та щоб шану давали і дальні й близькі.
28.02.2024 р.
Свидетельство о публикации №123112905429