Цветы. на украинском

           Квітник
Квітник - це витвір, де живуть серця,
Не квіти там ростуть, живі створіння…
Немов господаря зображення з лиця,
У нім живе: поезія, сам хист і вміння!

Де клумба - завжди музика й любов,
Всі квіти там посаджені, неначе ноти…
Вони: співають, грають  знову й знов,
Дорожче серцю, навіть за  банкноти!

Цінія, мила віола, витончена бегонія,
Жоржина, півоніі, сальвія  блискуча…
Цілий ансамбль, дуже мила гармонія,
Іх вплив на настрій, хвиля неминуча!

Іх кольори, злилися як яскраві фарби,
І кожна пора року, вже новий єтюд…
Я на політру кожен пелюсток, зібрав би,
Хай заздрить тій красі, щасливий люд!

Квітує, всіх обожнює чарівна іх краса,
Цей витвір, бездоганна досконалість…
Вінок із  квітів, рукою  сплетена  коса,
На щастя нам дарована й на радість!

24 листопада 2023 рік
Віталій Косенко


Рецензии