Колiр ночi

Подаруйте ще хвилину,
Зайвий подих чи ковток...
Та годинник без упину
Стукотить, мов молоток...

Подаруйте, це ж не важко!
Мрії вогник збережіть...
Позіха годинник тяжко,
Та не слухає – біжить...

Подаруйте... Я благаю...
Ні... Благання – не чекай!
Бо ж і ворог мій не має
Часу зайвого за край.

До Небес звертаю очі –
Дочекатися межі...
Ось світліша колір ночі,
Наче стежка для душі...


Рецензии