Не кригою
На долоні
Не крижане серце
Радію дотику дощу
&&&&&&
Гінка вода
Несе кригу недовіри
Весні на потіху
&&&&&&&
В;юнко стежинку
Крижинки обсіли
Мерхливі супутники
Подорожника
&&&&&&
Не підіймай неба,
Най собі падне
Дощ на потіху
Хаос безнадії
Притисне
Свидетельство о публикации №123112500759