Повертайтесь бiйцi, до рiдного дому...

               
                ПОВЕРТАЙТЕСЬ БIЙЦI, ДО РIДНОГО ДОМУ…

                ДО РIДНОГО ДОМУ, ДО ХАТИ,
                ПОВЕРТАЙТЕСЬ ВОЯКИ, СОЛДАТИ…
                БО ПЛАЧУТЬ ВЖЕ СИРОТИ ДIТИ,
                ДIВЧАТА, ДРУЖИНА I МАТИ…

                РОЗВАЛИЛАСЬ НА ПОДВIРЬI ХАТА,
                I НЕМА БIЛЬШЕ В ДОМI ВОГНЯ,
                ВАС ЖДЕ I СХИЛИЛАСЬ ДО ДОЛУ,
                СТАРА ВИШНЯ, СГОРIВШИ, ОДНА…

                ЗА ЩО ВИ, БРАТЕ, ВОЮЭТЕ,
                ЗА ЩО, КРОВ ЛЬЕТЬСЯ ВАША, БIЙЦI…
                ТIЖ НIМЦI, IТАЛЬЯНЦI, РУМИНИ,
                ДIДIВ УБИВАЛИ, ЗНУЩАЛИСЬ КАТИ...
                ТО БУЛА ДРУГА, СВIТОВА ВIЙНА...
                ТЕПЕР, ЗНОВУ ЖЕНУТЬ НА СМЕРТЬ, ТЕБЕ, ВОЯКА...
               
                ЦЕЖ, ВОНИ, ЗАГАРБНИКИ,ФАШИСТИ,
                НIМЦI I ЕВРОПА НЕНАСИТНА, УСЯ…
                ВАС, В РАБСТВО ЗАГНАТИ ХОТIЛИ,
                ВАШУ МАТIРЬ, РIДНЮ, ДIДУСЯ…

                ЗУПИНIТЬСЯ, ПОДИВIТЬСЯ НАВКОЛО,
                ВАМ ЕВРОПА ПОТРIБНА ТАКА,
                ВАС ЗНИЩУТЬ, АНГЛОСАКСИ, ЭВРЕI,
                IМ ПОТРIБНА, ЛИШЕ, ВАША ЗЕМЛЯ…

                СХАМЕНИТЬСЯ, ПОКИ ЖИВI, ВИ, СОЛДАТИ,
                СБЕРЕЖIТЬ РIДНИЙ КРАЙ I СIМЬЮ…
                УКРАIНА, БУЛА КРАЩОЮ В СОЮЗI,
                ЗАВЖДИ, ВОНА СЕСТРОЮ РОСII БУЛА…
                II ВЕЛИЧ У СВIТI НЕ ВМЕРЛА...
                УКРАIНА, НАРОДАМ, ПОТРIБНА, ЖИВА…

                24.11.2023 ГОДА.
                ВИКТОР В.В.


Рецензии