Так хочеться писати про кохання,

Так  хочеться писати про кохання,
Про ніжне небо ярко голубе,
Та друзям надсилати привітання.
Розповісти і   трохи про себе.
Помилуватись  гарним краєвидом,
Та  голоси почути дітвори,,
Але  на жаль кінця війни не видно,
Надіюся, що все це до пори.
Щоб на весні  птахи всі повернулись,
Південний Буг їх чинно зустрічав,
Про все погане люди щоб забули,
В театрі   йшло побільш нових  вистав.
Щоб на Соборній  духові оркестри,
Вітали рідних, добрих Вінничан,
Щоб навчання продовжили семестри,,
Та  наступив нарешті мирний час.
Так  хочеться писати про кохання,
Про  Старе місто, та навкруг ліси,
Щоб дарувало нам життя намисто,
Та всі жили купаючись в красі
Автор Геннадій  Сівак.
24  листопада  2023 року.


Рецензии