Cancell the marriage institution

 
PEOPLE SHOULDN"T BE BY THIRD PARTY DEDICATED OF BEING A PAIR
SEXUAL RELATIONS ARE LOVE AND IT IS INSTANTANEOUS
CHILDREN ARE BORN LIKE EN THE FOREST
STOP FORCING RELATIONS OR NOT FORCING RELATIONS
THE MARRIAGE DIVORCE STORY IS OVER
EVERYBODY ARE SINGLES


Рецензии