Б ЛОЗ РСЬК В НИКИ

Гарні віники в селі,їх лозою в'яжуть,
як захочете купити,звертайтесь - покажуть,
бо віники з Білозір'я - легкі мов пір'їни,
наш товар зустріти можна в містах України.

Вони також необхідні у кожній оселі,
щоб обмести павутину із кутків і стелі,
якщо в хаті назбиралось сміття й купа пір'я
можете придбати віник з села Білозір'я.

То ж купуйте наш товар-вінички шикарні
Вам завжди запропонують молодички гарні.


Рецензии