Я вiрив

***
Я вірив у стежину
від рідного села,
холодним вітром в спину
вона мене вела.
Чекав на щастя довго,
стрічав не раз зорю.
Сміливо світом човгав,
беріг любов свою.
Прийдешнім покаранням
чарує дивний світ:
розлука за коханням
зневірою стоїть.

2009


Рецензии