Vespo kaj Nanjo
La traduko de poemeto de Вадим Пряхин 2
http://stihi.ru/2013/07/11/1714
Vespo sxatas tre diversajn konfitajxojn.
Vespo cxiam estis dolcxemajxo.
Vespo, vibratege de senpacienco,
Volis rabi de Nanjeto l’ konfitajxon.
Vakis la fenestro, brilas l’ suno.
Vespo jam sidigxis sur la konfitajxo.
Vespis gxi, ke Nanjo ne rimarkas ajxon.
Vespo la humoron ne damagxos.
Viragordon tamen Nanjo tiel havis –
Vespon sxi forigis,
Vespikilo gxia lauxte plori igis.
* Gxi estas verkita por la 5-a
Monda Verk-Monato (MoVeMo)
* * *
Свидетельство о публикации №123111800653