И ду-кх х1ара дуьне
Гурахь, малхана дуьхьалйог1у марха санна, ц1еххьана йог1ий, дахарна дуьхьал д1ах1утту оьмаран чаккхе!
Цо зил тухий, хьо д1авуьгу , хьуна безаш, хьо везаш хиллачу нахаца хьо кхин цкъа а хуур воцуш шуьне... !
Хьо везаш, хьуна безаш хиллачийн дог а доьлху, б1аьрг а боьлху....дуьххьара моьттуш хуьлу цуьнан хир а йац чаккхе!
Доьду хи дукха гена а далале сов маса т1екхочу хьо вицлур вац моьттиначаьрна хьо вицвелла зама,
(Иза а тоьар ма дара кху дуьненан цхьа мах хеташ вехачунна кху дуьненан бакъ болу мах хаа 1ама...)...
...Иштта, цкъа а хила а ца хилча санна, хьо везначеран иэсехь хьан кьуда д1абов… Хьо вицло… Хьох латта а хуьлий, хьуна т1е бай болу..!
И ду-кха х1ара дуьне, зама т1екхаьчча, кхуьнах тасавала меттиг хир боцуш,
Вайл хьалхаранаш санна, вай а цкъа дахаран йисттехь кешнийн кийра чуэгар долуш..!
Свидетельство о публикации №123111704579