Забуте слово про кохання

***
Забуте слово про кохання
розбудить душу навесні.
Тривожні сни приходять зрання,
дарують сонця схід мені.

Твоя усмішка, очі сині —
як волошковий поля цвіт.
Тримав роками серце в скрині,
а зараз бачу зоресвіт.

Ховає місяць погляд млявий
у нескінченну височінь.
Примарна річ — колишня слава,
коли майнула щастя тінь.

2009р


 


Рецензии