Рапортует Хунтаина...

"- А слУхай мір !!
Да всє у нас цікАво,
клячкотУпо-файно !!:
 под водой мчать
на Московию-Берложию-
  Медвежию-РАшку
наші укро-хунто-танки!!
  А щє слуХАХАй мір
штатобє$$ья-євромарАзмы
 веельзевУло-сАтана,
 шо-чо ещё Хунтаїна
 ## нахунтя'вила ##:
  наші-укро-фАшьі
  літикі-самолёты
литять до Рашки-Московии
 лабиринтами чудОвыми
под ідЄямі ТРУПчинізьмы
 и євро-гєй-ляшкоїзьмы !!

А щє-ещё слуХАХАй мірОк
про наш укро-хунто-шок:
 наші-фАшьі-хунтя'чі
 укро-подлОдки-чОвні
по степям пруть широким
 Донбасса - НовоРОСсии
тайно-вЫрытыми затОками
против сЄпарів лугандОна,
 та врЄдной ГорлОвки
  к побЄдкі нашій
фаш-бандєро-чудОвій !!"
   ##xxxxxxxxxx##
  15 ноября 2023 г.


Рецензии