The world is ugly

The world is ugly, Its' insight
Is dreaming under pillow,
Mixing every day and night
Deeply sad like willow,
Asking minus to beat a plus,
But plus is always weaker…
If He ever looks at us,
It breaks me even deeper.


Рецензии