дивлячись здалеку
ніяковію. Боже ж мій !
Моя жага, моя любове
стає нечуваною тіль,
неначе спрага - не вщухає,
неначе пломінь - повстає,
і за які гріхи не знаю
вона спустошує мене.
І в цим жару, і в цьому палі
жадаю тільки одного -
нехай краплинами - дедалі -
тягти любовне це питво.
Світлина:Ендрю Уайєт. Helga Looking from Afar. 1960.
Свидетельство о публикации №123111500325