множина самоти
над узніжжям проста
поглинає сиріт
самота, самота.
Бозна скільки скорбот
на маленькій землі,
не буває "самот"
в множині, в множині.
Ширше безлічі тьми
лише дві самоти,
просто дві однини:
саме я, саме ти.
А на небі погас
світлий пломінь зорі.
І роз'єднує нас
самота множини.
Буде біль, буде шрам.
Об'єднаємось ми,
Помагатиме нам
множина самоти.
Світлина: Ендрю Уайєт. Afternoon flight.
Свидетельство о публикации №123111401598