Murykanya are threathners
NON PATIENT
AND CAPRISIC MISOGENS AND ANTISEMITES
NON CONSISTENT
TITLTING
AND ONCE BLESS IZZLAM THEN IZZLAM USE BLESSING
AS INCITEMENT BLESSING OF THE CURSE
THEN CURSE ISAVEL
THEN BLESS ISAVEL
THEN ISAVEL USES BLESSING AS NEGATIVE
THEN CURSES ISAVEL
Свидетельство о публикации №123111207649