Baddery will accuse netanyatty en war crymynull
AND THEN WILL SUPPORT EN CONVICTING NETANYATTY
EN ABROAD AND EN ISAVEL
NETANYATTY CAUSED NEGATIVE
CUZ BE A GOAT AN ACCUSED PERSON CAN"T RULE ETATA
GRADUALLY SUSPECTEDLY CORRUPT NETANYATTY WILL BE CONVICTED
Свидетельство о публикации №123111206687