5 aquakeys blockchain one on Earth planet

https://music.yandex.ru/album/27694007/track/117622886
Perfect Strangers
Dimmu Borgir

Передовые учёные-исследователи столкнулись перед грандиозной задачей-вопросом-невозможности или сложности - блокчейн подбора пяти грандиозных ключей к существующему космическому коду грандиозно превосходящих высокоразвитых цивилизаций.

Advanced research scientists are faced with grandiose task - question of impossibility or complexity - blockchain of selecting five grandiose keys to existing space-cosmos code of grandiosely superior highly developed civilizations.

Где-то на планете должны быть  шифр-ключи к каменным твёрдым пяти шифрам одновременно - пять шифр-ключей к пяти шифрам комплекса дающих единый смысл. Противоположные твёрдым камням соединяющие их в единый смысл.

Somewhere on planet there must be cipher keys to stone hard five ciphers at same time - five cipher keys to five complex ciphers giving single meaning. Opposite to hard stones, connecting them into single meaning.

Нетвёрдые аква-ключи входящие в единый комплекс делают смысл-комплекс единым неподвластным землятресениям, всегда устойчивым, дающим продолжать во времени свою гармонию сопряжения.

Non-solid aqua-keys included in single complex make meaning-complex single one, not subject to earthquakes, always stable, allowing its harmony of conjugation to continue over time.

Где же у камня могут быть признаки нетвёрдых аква-ключей? Хоть какие-нибудь "зацепки" - зацепки? К камня есть аква-зацепки! Что делает вода в море с камнями? Вода в первую очередь стачивает углы-зацепки превращая камни в скруглённые овалоиды!

Where can stone show signs of unstable aqua keys? Any "clues" - any clues? There are aqua hooks to stone! What does sea water do to stones? Water first grinds down corners, turning stones into rounded ovaloids!

Количество перебора комбинаций к нескольким десяткам тысяч твёрдых значительно облегчает поиск из невозможного к возможным вариантам - к единственному удовлетворяющему варианту единого смысла!

Searches number for several solid combinations thousands tens  greatly facilitates search from impossible to possible options - to only satisfying option of single meaning!


Рецензии