про чи туди, чи сюди

...на півкола зоря,
На півкола пітьма,
Поміж ними снігів
і гвоздик килими.

Тільки я, тільки ти.
Поміж нами мости
Наших рук, наших лук
Потаємність сполук.

Поїзди, поїзди
Норовлять до звізди,
Тільки тори завжди
Чи туди, чи сюди.

Тріпотять терези
то туди, то сюди.

Тільки наша рілля
і твоя і моя...


Рецензии